Store messerabatter! Bestil årets ferie nu! Se udvalget af ferier her.

Porto Santo

Golf, padel, vandreture, sandstrand, naturoplevelser - Porto Santo har det hele!

 

Info om Porto Santo

Porto Santo er beliggende ca. 43 km. nordøst for Madeira i det smukke Atlanterhav. Porto Santo er mindre ø med uspoleret natur, en venlig lokalbefolkning, imponerende bjerglandskaber og ikke mindst en fantastisk 9 km. lang sandstrand. Porto Santo byder på indbydende klima året rundt.

Læs mere

Rejser til Porto Santo

Vi flyver fra Billund Lufthavn hver fredag
fra d. 13. okt. 2023 til d. 19. apr. 2024

Bådtur

På denne bådtur tages vi ud på det klare, blå hav, der omringer Porto Santo.

Via RIB-både sejler vi rundt om øens sydlige spids, hvor der er perfekt udsyn til de unikke geologiske områder, der er karakteristiske for Porto Santo. Bl.a sejles der rundt om to af Porto Santos små naboøer, Ilhéu da Cal og Ilhéu de Cima, som har haft stor betydning for hele Porto Santos udvikling.

Derudover vil der være mulighed for at bade og snorkle i det dejlige vand, hvor det rige fiskeliv kan opleves helt tæt på. Bådmanden vil sørge for at finde det helt perfekte område at svømme i, alt efter vejr og vind. I havet omkring Porto Santo er dyrelivet rigt, og derfor er der god chance for at komme helt tæt på bl.a delfiner, hvaler og rokker, som enten lever omkring, eller passerer forbi den lille ø. En oplevelse man aldrig vil glemme.

Værd at have med:

  • En ekstra trøje, afhængigt af vejret
  • Kameraet, hvis nu der skulle dukke delfiner op
  • Badetøjet :-)