Porto Santo

Golf, padel, vandreture, sandstrand, naturoplevelser - Porto Santo har det hele!

 

Info om Porto Santo

Porto Santo er beliggende ca. 43 km. nordøst for Madeira i det smukke Atlanterhav. Porto Santo er mindre ø med uspoleret natur, en venlig lokalbefolkning, imponerende bjerglandskaber og ikke mindst en fantastisk 9 km. lang sandstrand. Porto Santo byder på indbydende klima året rundt.

Læs mere

Rejser til Porto Santo

Vi flyver fra Billund Lufthavn hver fredag
fra d. 13. okt. 2023 til d. 19. apr. 2024

Golf

Anlægget Porto Santo Golfe består af en 18-hullers par-72 bane designet af den berømte spanske golfspiller Seve Ballesteros, en 9-hullers par-3-bane, en driving range, chipping green og putting green. 18-hullers-banen har tre teesteder(hvid, gul, rød), som gør banen henholdsvis 6434m, 5984m, og 5357m lang.

Handicaprestriktion er 36,0 for både mænd og kvinder. Der er ingen handicaprestriktioner for at spille på par 3 banen.

 

Der er blot 2,4 km. fra Hotel Vila Baleira til golfbanen. Hotellet tilbyder bustransport til/fra banen på bestemte tidspunkter et par gange om dagen. Denne transport er inklusiv i prisen. Bussen kører på faste tidspunkter, som oplyses på rejsemålet, da de kan variere fra uge til uge. Hvis man vil til/fra golfbanen udenfor de oplyste transporttider, tilbyder hotel Vila Baleira en minibus, som man kan tilmelde dagen før. Dette er dog mod gebyr.

Ved ankomst til golfbanen er der mulighed for at benytte klubhusets omklædningsrum og bad.

På infotavlen vil rejselederne i løbet af dagene opdatere  tee-times og andre informationer. Der er hver dag en dansktalende rejseleder i klubhuset eller på banen.

I pro-shoppen kan man købe alt nødvendigt udstyr til runden, samt leje golfudstyr, trolleys, el-trolleys og buggys.  

Klik her for priser

Før runden kan man i klubhusets restaurant købe en lille snackpose.

Klubbens træningsfaciliteter ligger tæt på klubhuset og findes ved at følge skiltningen.  Poletter til boldmaskinen kan købes i pro-shoppen. 

Klik her for priser

Vi ser gerne at man møder på teestedet 5 min før tee-off, og at man overholder den beregnede tid for én runde, som er på 4 timer 15 minutter for en 4-bold. Undgå pauser undervejs og luk igennem med et smil :-)

Efter runden er der mulighed for at nyde lidt koldt at drikke eller et lækkert måltid på klubhusets terrasse med smuk udsigt ud over golfbanen, øen og havet. Ønsker man at undgå ventetid, kan man på hul 15 bestille maden over telefon, så den er klar, når man kommer ind. Menu og telefonnummer vil være at finde på hul 15´s teested. Måltiderne på golfbanen afregnes direkte med klubhusets restaurant.

Ønsker man at booke en ny teetime, eller flytte en aftalt tid, kan der tages kontakt til en rejseleder, som vil hjælpe med dette.