Store messerabatter! Bestil årets ferie nu! Se udvalget af ferier her.

Porto Santo

Golf, padel, vandreture, sandstrand, naturoplevelser - Porto Santo har det hele!

 

Info om Porto Santo

Porto Santo er beliggende ca. 43 km. nordøst for Madeira i det smukke Atlanterhav. Porto Santo er mindre ø med uspoleret natur, en venlig lokalbefolkning, imponerende bjerglandskaber og ikke mindst en fantastisk 9 km. lang sandstrand. Porto Santo byder på indbydende klima året rundt.

Læs mere

Rejser til Porto Santo

Vi flyver fra Billund Lufthavn hver fredag
fra d. 13. okt. 2023 til d. 19. apr. 2024

Halv-ørundtur

En tur til den nordlige del af Porto Santo er en tur tilbage i tiden, til dengang piraterne hærgede øens befolkning år efter år.

I minibus bliver deltagerne taget med op i de højeste bjerge på øen, hvor historien ulmer og udsigten er fantastisk. På turen vil der være mulighed for at få bredere indsigt i det gamle foks måde at overleve på, igennem smart placerede huse og effektive landbrugsredskaber.

På Cardina-museet kan disse antikke redskaber opleves, sammen med de håndlavede modeller af de karakteristiske vindmøller.  Samtidig skænker ejeren af Cardina-museet, Señor Cardina selv op af hans egen Porto Santo-vin, der er lavet på baggrund af tradition og solidt håndværk. Sidst på rundturen vil det være muligt at nyde en dejlig kop kaffe på landrestauranten Quinta de Serrado´s terrasse.

Huskeliste:

  • En ekstra trøje, hvis det skulle blæse.
  • Kameraet. Udsigten fra Portela er en ægte ”postcard-view”