Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Porto Santo

Golf, padel, vandreture, sandstrand, naturoplevelser - Porto Santo har det hele!

 

Info om Porto Santo

Porto Santo er beliggende ca. 43 km. nordøst for Madeira i det smukke Atlanterhav. Porto Santo er mindre ø med uspoleret natur, en venlig lokalbefolkning, imponerende bjerglandskaber og ikke mindst en fantastisk 9 km. lang sandstrand. Porto Santo byder på indbydende klima året rundt.

Læs mere

Rejser til Porto Santo

Vi flyver fra Billund Lufthavn hver fredag
fra d. 13. okt. 2023 til d. 19. apr. 2024

Jeep Safari - halvdagstur

Spænd sikkerhedsselen, der er lagt op til masser af oplevelse når der står Jeep Safari på programmet!

Det bliver en tur med masser af oplevelse og gode muligheder for at kunne tage billeder. Det første stop skal vi hen til Morenes, hvor vi kan se hvordan vulkanen for mange tusinde år siden forvandlede Porto Santo til en ø. Øen er en vulkan ø og på vores første stop kan vi se hvordan lavaen har udviklet sig siden da.

På vores andet stop tager vi syd på for at få en flot udsigt til Madeira og de små øer der befinder sig ud fra kysten. Samtidigt får man også et fantastisk syn ned til den 9km lange badestrand der er langs østkysten af Porto Santo. Stedet bliver kaldt for the flower viewing point (blomster udsigtspunktet).


Det tredje sted hvor øen bliver facinerende er, når vi kommer til det mest populære sted på hele øen og også der hvor vi har et geologisk højdepunkt. Her skal vi se et fænomen der kun findes 3 steder i hele verdenen, hvor et af dem er her på Porto Santo. Det er nogle helt unikke prismaformede lavastolper.

Når man er på en lille midt ude i Atlanterhavet, forventer man ikke at der lige pludselig dukker en ørken ud i det blå. Her kommer vi forbi og tager et kig på hvordan de sjældne sandforsiler stadig ligger der. Desværre forsvinder forsilerne langsomt, da folk ikke kan lade forsilerne være i fred.

Til sidst lægger vi et besøg forbi hele Porto Santos udendørse have. Her skal vi ind og se en mand der brænder for at dyrke og passer sine planter, han i 1993 til at vokse. Han ville bevis,e at det var muigt at kunne skabe en have på Porto Santo, med planter fra Madeira. Det blev en kæmpe succes og det var muligt at få ting til at vokse.

Huske liste

  • Din billet
  • Kamera
  • Det gode humør
  • Gode sko