Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Porto Santo

Golf, padel, vandreture, sandstrand, naturoplevelser - Porto Santo har det hele!

 

Info om Porto Santo

Porto Santo er beliggende ca. 43 km. nordøst for Madeira i det smukke Atlanterhav. Porto Santo er mindre ø med uspoleret natur, en venlig lokalbefolkning, imponerende bjerglandskaber og ikke mindst en fantastisk 9 km. lang sandstrand. Porto Santo byder på indbydende klima året rundt.

Læs mere

Rejser til Porto Santo

Vi flyver fra Billund Lufthavn hver fredag
fra d. 13. okt. 2023 til d. 19. apr. 2024

Porto Santo aften

Vi byder på en aften hvor vi skal ud at have en god omgang traditionel mad.

Det er et arrangement der tager jer med ud af huset, hvor der er en oplagt mulighed for at kunne smage på det portugisiske køkken.

På denne dag skal vi – kort sagt – have en god omgang mad. Til forret vil der typisk blive serveret Bolo de Cako (Kage i rund form - oversat til dansk). Dette er hjemmebagt brød, serveret med hvidløgssmør og persille.

Her vil en typisk aften bestå af Spetada, som er mørt oksekød på spyd, der bliver grillet over åbent ild, hvor alt saft og smag bliver bevaret. Til sidst kommer der en dessert, der typisk vil være noget kage eller budding til at afslutte denne fantastiske aften.

Det bliver en aften hvor vi som rejseledere vil deltage og et arrangement hvor vi kan lære vores gæster lidt bedre at kende.

Husk

  • Billetten
  • Kamera
  • Ekstra trøje