Tyvstart sommeren med en billig ferie i maj. Se tilbud her.

Porto Santo

Golf, padel, vandreture, sandstrand, naturoplevelser - Porto Santo har det hele!

 

Info om Porto Santo

Porto Santo er beliggende ca. 43 km. nordøst for Madeira i det smukke Atlanterhav. Porto Santo er mindre ø med uspoleret natur, en venlig lokalbefolkning, imponerende bjerglandskaber og ikke mindst en fantastisk 9 km. lang sandstrand. Porto Santo byder på indbydende klima året rundt.

Læs mere

Rejser til Porto Santo

Vi flyver fra Billund Lufthavn hver fredag
fra d. 13. okt. 2023 til d. 19. apr. 2024

Vandretur ca. 2 timer

Sværhedgrad: X X X x x - GRATIS TUR!

 

Tag med på en af vores gratis vandreture med dansk rejseleder. Vi tager jer med ud til den smukke natur i Porto Santo, hvor vi tager et kig på hvilket liv det byder på. Denne tur giver en oplagt mulighed for at vi kan lære hinanden bedre at kende og at få noget motion samtidigt.

Hvad ser vi på turen

Vi går fra hotel Vila Baleira og går op til Pico Ana Ferreira, hvor vi ser nærmere på Porto Santos mest berømte naturfænomen. Det er et fredet område, hvor vi kommer helt tæt på et af de højeste punkter og ser hvilke prismatiske søjler naturen har skabt for flere millioner år siden. Her fortsætter vi langs Ana Ferreira og får en flot udsigt ned til golfbanen.

Du skal være opmærksom på

Vi har givet denne tur 3 ud af 5 stjerner, da den kræver at man er i nogenlunde form. Den er ikke krævende, men vær forberedt på at man godt kan få lidt ømme ben.

Husk at benytte toilettet inden vi starter vores vandretur.

Huskeliste

  • Gode sko
  • Vandflaske
  • Solcreme
  • Godt humør
  • Evt. kamera