Store messerabatter! Bestil årets ferie nu! Se udvalget af ferier her.

Porto Santo

Golf, padel, vandreture, sandstrand, naturoplevelser - Porto Santo har det hele!

 

Info om Porto Santo

Porto Santo er beliggende ca. 43 km. nordøst for Madeira i det smukke Atlanterhav. Porto Santo er mindre ø med uspoleret natur, en venlig lokalbefolkning, imponerende bjerglandskaber og ikke mindst en fantastisk 9 km. lang sandstrand. Porto Santo byder på indbydende klima året rundt.

Læs mere

Rejser til Porto Santo

Vi flyver fra Billund Lufthavn hver fredag
fra d. 13. okt. 2023 til d. 19. apr. 2024

Vandretur ca. 2,5 time

Sværhedgrad: X X X X X

 

Tag med på en af vores gratis vandreture med dansk rejseleder. Vi tager jer med ud til den smukke natur i Porto Santo, hvor vi tager et kig på hvilket liv det byder på. Denne tur giver en oplagt mulighed for at vi kan lære hinanden bedre at kende og at få noget motion samtidigt.

Hvad ser vi på turen

Vi går fra hotel Vila Baleira og tager ned på den sydlige side af Porto Santo. Her kommer vi til at gå op af en længere vej, der går moderat opad. Vi vil undervejs få en flot udsigt til Madeira og hvis vi er heldige, er der også mulighed for at kunne se delfiner. Vi kommer helt tæt på klipperne og ser nogle af de skjulte steder på sydsiden af Porto Santo.

Du skal være opmærksom på

Vi har givet denne tur 5 ud af 5 stjerner, da der er moderate stigninger og ujævnt terræn undervejs. Denne tur kræver at man har bentøjet i orden, men er en rigtig flot tur. Husk at kigge på jeres fødder, når vi går denne tur!

Husk at benytte toilettet inden vi starter vores vandretur.

Huskeliste

  • Gode sko
  • Vandflaske
  • Solcreme
  • Godt humør
  • Evt. kamera