Samos

En af de frodigste øer i Grækenland – flotte oliventræer og Nerie-buske i hvide og lyserøde farver

Samos er en vigtig del af Grækenlands historie og byder på meget mere end smuk natur.
  • Samos areal er på 490 km² og har 32.000 indbyggere.
  • Samos højeste punkt er 1.445 m
  • Samos Town og Pytagorien er de mest besøgte byer på øen

Info om Samos

Samos er en smuk og uspoleret græsk perle beliggende i det Ægæiske hav, blot få kilometer fra Tyrkiet. Samos er en af de frodigste øer i Grækenland. Det ses tydeligt når man kører rundt på øen. Der er stort set grønt overalt hele året. Overalt bliver man mødt af de flotte oliventræer og de store, smukke Nerie-buske, som blomstrer i hvide og lyserøde farver.

Læs mere

FAKTA

Samos er en vigtig del af Grækenlands historie og byder på meget mere end smuk natur.

  • Samos areal er på 490 km² og har 32.000 indbyggere.
  • Samos højeste punkt er 1.445 m
  • Samos Town og Pytagorien er de mest besøgte byer på øen

Captains BBQ - bådtur

Denne skønne bådtur er for vandhunde, og for dem der gerne vil slappe af, men ikke nødvendigvis ligge på den samme solstol hele dagen.

Båden sejler fra Pythagorion fra morgenen og sejler tilbage sidst på eftermiddagen.

Der sejles langs Samos’ smukke kystlinie. Kaptajnen gør det første stop ved den lille fiskeby Posidonio. Her kan du tage den første morgendukkert direkte fra båden, hvorefter turen går videre til stranden Megali Laka, som består af sand og lidt sten.

Her findes der en lille hyggelig kirke, som du kan tage et kig ind i, og måske du skal have tændt et lille lys for dig selv eller en du har kær, som har brug for lidt ekstra medgang i livet.
Der findes solstole og parasoller på stranden til fri afbenyttelse. Mens du nyder solen og vandet, tilbereder kaptajnen og hans besætning en grillet frokost.

På sejlturen tilbage gør kaptajnen et sidste stop, hvor du igen kan springe i havet direkte fra båden. Denne gang i den lille hyggelige bugt ud for smukke og idylliske Klima. Kaptajnen, Giannis, har en dansk kæreste, Lisa, som for det meste er med på bådturen. 

Til de som bor uden for Pythagorion, går bussen tilbage til hotellerne direkte efter båden er i havn.

Da dette er en oplagt badetur, skal i først og fremmest huske badetøj. Derudover skal man selv betale drikkevarer undervejs, så lidt småpenge vil også være en god idé.

 

Læs også vores udflugtsprogram