Samos

En af de frodigste øer i Grækenland – flotte oliventræer og Nerie-buske i hvide og lyserøde farver

Samos er en vigtig del af Grækenlands historie og byder på meget mere end smuk natur.
  • Samos areal er på 490 km² og har 32.000 indbyggere.
  • Samos højeste punkt er 1.445 m
  • Samos Town og Pytagorien er de mest besøgte byer på øen

Info om Samos

Samos er en smuk og uspoleret græsk perle beliggende i det Ægæiske hav, blot få kilometer fra Tyrkiet. Samos er en af de frodigste øer i Grækenland. Det ses tydeligt når man kører rundt på øen. Der er stort set grønt overalt hele året. Overalt bliver man mødt af de flotte oliventræer og de store, smukke Nerie-buske, som blomstrer i hvide og lyserøde farver.

Læs mere

FAKTA

Samos er en vigtig del af Grækenlands historie og byder på meget mere end smuk natur.

  • Samos areal er på 490 km² og har 32.000 indbyggere.
  • Samos højeste punkt er 1.445 m
  • Samos Town og Pytagorien er de mest besøgte byer på øen
Ikon for vejrforhold Temperaturen er 31o Tjek vejret

Hjemrejse

Check ud

Senest check ud tid er kl. 12.00. Bagagen kan stilles i receptionsområdet eller i hotellets bagagerum.  Husk at tømme din safetyboks og aflevere nøglen til værelset i receptionen.

Afrejse fra hotellet

Har du bestilt transfer til lufthavnen med Primo Tours, kan du se afhentningstiderne ved hotellet i informationsmappen senest dagen inden hjemrejsen. Check ligeledes tiden på afrejsedagen, da der kan forekomme ændringer i sidste øjeblik.
Stå venligst klar i receptionen 10 min. før det oplyste tidspunkt. Tiderne for afhentningen er circa tid og kan derfor pga. trafikken være lidt før tid, men også lidt forsinket. Er bussen mere end 15 min. forsinket end det oplyste tidspunkt, må du gerne ringe til vores servicetelefon på
0045 50 77 80 00.
Når bussen kommer skal du give bagagen til chaufføren, som sørger for den kommer på bussen. Gå ikke ind i bussen før du har set din bagage komme på bussen.
Din Primo Tours rejseleder vil være på transfer bussen.

I lufthavnen

Hav dit pas og rejsebevis klar til indcheckning, inden du går til indcheckningsskranken. Husk at tage den gamle grøn/hvide bagagekvittering, som du fik på i Billund lufthavn af din bagage, da du får en ny på med destination Billund, når du checker ind.
Ved indcheckningspersonalet får du dit boardingkort, som skal opbevares sammen med dit pas. Din bagage tager du igen fra bagagebåndet, og denne skal tages hen i en skanner, som er for enden af indcheckningsskrankerne. Når du har stillet bagagen herpå, ser du den først i Billund.

Transithallen

Der findes ingen mulighed for at ryge i transithallen. Sørg derfor at få røget inden du går igennem til sikkerhedskontrollen. Der findes gratis internet, en lille café, en tax free butik og toiletter.
Vær opmærksom på udkald til flyet, da det ikke altid kommer information på de opstillede skærme.